Disclaimer

Deze site is zakelijk en bedoeld voor iedereen die van tuinieren houdt. De inhoud, zowel tekst als afbeeldingen, is echter privé eigendom en mag slechts met onze uitdrukkelijke toestemming vooraf gebruikt worden. Persoonlijk gebruik zoals het bekijken, maken van een enkele kopie of printen voor privé doeleinden, is wel toegestaan. Wij proberen de aangeboden informatie zo juist en up-to-date mogelijk te houden. Het gebruik van deze informatie is echter de verantwoordelijkheid van de bezoeker van de site zelf. Eventuele schade die voortkomt uit het gebruik van deze informatie, kan niet op ons worden verhaald. Ook schade aan hard- of software, die is ontstaan door of tijdens het bezoek van onze site, kan niet op ons worden verhaald. Binnen onze website gebruiken wij links naar websites van derden. Voor de inhoud van deze sites zijn wij niet verantwoordelijk.

Ontwerp

Groenvoorzieningen versterken uw identiteit en imago van uw huis, bedrijf. Uw wensen worden zorgvuldig door- gesproken en met aandacht uitgewerkt.

Lees meer >

Aanleg

Uitvoering van het tuinontwerp. Opmaak borders en potten met eenjarigen. Grondwerk, realiseren verhardingen / sierbestratingen

Lees meer >

Renovatie

Om de tuin een nieuw elan te geven zijn er diverse mogelijkheden om bepaalde onderdelen uit de oude tuin weer in te passen in de nieuwe gerenoveerde tuin.

Lees meer >

Onderhoud

Uitvoeren van regulier tuinonderhoud voor particulieren, zakelijke klanten en semi overheidsinstellingen. Voor- en najaarbeurten, winterklaar maken, snoeiwerkzaamheden, etc.

Lees meer >