Zakelijk

Wij zijn sterk in het creëren van een beeld om het bedrijfspand de uitstraling te geven waar het om vraagt. Nadrukken in de tuin te verwerken om bepaalde eigenschappen juist wel of niet te accentueren. Kleurstellingen verbonden aan logo’s e.d. verwerken in tuinaanleg en verhardingen. Installatie van speeltoestellen aangepast aan de specifieke omstandigheden van de gebruikers. Rekening houden en meedenken over o.a. omgevingsfactoren, veiligheid, beleving en de betreffende groene elementen van de zogenaamde gebruikerstuin. Duurzaamheid toepassen en waarborging van de groene energie stromen. Voor onze zakelijke partners hebben wij een totaal oplossing dat voor alle vier seizoenen passend is. Binnen het zakelijke segment verzorgen wij ook o.a. zoutstrooien en sneeuwruimen.

Voor onze zakelijke partners hebben wij een totaal oplossing dat voor de vier seizoenen. Hier moet u denken aan schoonhouden van verhardingen, grasvelden, groenstroken en het onderhouden van houtige gewassen.

Ontwerp

Groenvoorzieningen versterken uw identiteit en imago van uw huis, bedrijf. Uw wensen worden zorgvuldig door- gesproken en met aandacht uitgewerkt.

Lees meer >

Aanleg

Uitvoering van het tuinontwerp. Opmaak borders en potten met eenjarigen. Grondwerk, realiseren verhardingen / sierbestratingen

Lees meer >

Renovatie

Om de tuin een nieuw elan te geven zijn er diverse mogelijkheden om bepaalde onderdelen uit de oude tuin weer in te passen in de nieuwe gerenoveerde tuin.

Lees meer >

Onderhoud

Uitvoeren van regulier tuinonderhoud voor particulieren, zakelijke klanten en semi overheidsinstellingen. Voor- en najaarbeurten, winterklaar maken, snoeiwerkzaamheden, etc.

Lees meer >